tywe, zkus vzít hustej olej do převodovek třeba PP-90 a trochu ho nalej do válců Ne moc, ať neodepíšeš kat. On jak je hustej tak se rozteče, zateče do spár mezi pístem, kroužkama a stěnou válce. Když pak zase zatočíš motorem, tak ti to utěsní případnou spáru. Pokud pak kompresi naměříš, tak je to na kroužky. Pokud se to nezmění, tak máš špatný ventilový sedla, což bude asi nejpravděpodobnější. Pokud ti netlakuje chladící okruh, tak těsnění pod hlavou taky bude dobré.
Ale protože taky máš LPG, fakt bych vsadil na ty sedla. Viděl jsem to u sebe, ventily mi seděli tak na 1/2 - 2/3 obvodu sedel.
Pokud máš garáž a nějakej vercajk, tak hlavu sundáš a nandáš doma, Srovnat jí a zabrousit ventily ale budeš asi muset někam dát, já se doma sral několik hodin se 3ma ventilama a pak jsem to raději odvezl do dílny, kde mají frézu.
Aby jsi sundal hlavu, musíš sundat chladičovku. Ono by to možná i šlo jen tak, že jí povolíš a místo šroubů co drží výztuhu natočíš nějaké štefty nebo závitovou tyč, ale stejně tam budeš mít strašně málo místa. Fakt je lepší to shodit. Nech si akorát kdyžtak vysát klimu. Jinak, šrouby a těsnění pod hlavu a seš tam za 2jku. Pokud tu hlavu pak někam dáš, nech si rovnou vyměnit i gufera na vodítkách ventilů, jedno je asi za 12 korun.Počítám, že když to dáš někam dělat, tak za práci dáš strašně moc. Nikdo se do těch motorů moc nechce hrabat, ale víš jak, kdo se bojí, nesmí do lesa

Já to už mám naštěstí za sebou;-)