Tak jsem trochu "tunnil" své Fordy...:
1. oprava zatuhlých stěračů Galaxy dle návodu tady na fóru, kde ovšem chybí rady typu: když ztratíte podložku nad těsnící gumičku, nekupujte jí, protože jí pak stejně najdete

.
2. nechal jsem si ušít potahy (ve skutečnosti jsou tmavší, než to vypadá na fotce), na opěrky hlavy mi nabízeli pouze plné potahy, které jsem jim vrátil, protože chci zachovat v opěrkách díru (potahy jsou zatím jen lehce navlíknuté, musím je ještě vyšponovat). Stejné potahy jsem strčil i do Focuse.
3. po přesvědčování sama sebe jsem navlíknul ofuky na přední okna, okna se zavírají bez problémů. Ofuky jsou nově i na Focusu.
4. na Focusu oprava lepením a vařením L zrcátka, které mi nějaký debil chtěl buď ukrást nebo zničit. Skoro to není poznat a doufám, že to bude držet, protože cena nového je asi 2600,-
Potahy a ofuky Galaxy:
Z oprav a úprav v nejbližší době (dle času) mě čeká předělání mechanického ovládání posledních bočních oken na elektrické (součásti dodané DOHC), oprava nebo výměna PP reproduktoru ve dveřích (nebo oprava drátů), asi výměna motorku PZ okna ...