Teď mi nedalo a o víkendu jsem se v tom zase povrtal. Znovu jsem vyzkoušel hadičku, je průchozí - navíc pod autem je stabilně loužička vody, takže odvod zjevně funguje jak má. Nicméně po jízdě vždycky kapka vody na koberci, po sejmutí podlouhlého krytu je vidět, že to fakt netěsní. Tak jsem si řekl, že nebudu riskovat infarkt ze vzteku a namísto abych dekl odšroubovával a těsnil silikonem, jsem jej zvenku opatlal medvědím hovnem. Plní to ten samý efekt, není to tak hezký na pohled, ale aspoň jsem si ušetřil ten megavopruz

Nicméně, zjistil jsem, že dalším zdrojem odkapávající vody je tvorba kondenzátu na vnější straně té trubky, která tam nejvíc překáží - nevím přesně kam vede, ale vypadá to, jakoby to bylo to chlazení přihrádky spolujezdce, které tu zmiňuje bibi.
Tak jsem ji zkusmo zaizoloval (obalil jsem to mirelonem, kam jsem dosáhl a ještě přelepil samolepicí mechovou páskou. Teď je zatím klid, tak uvidím po delším provozu. Celej víkend jsem to nechal rozhrabaný a díky horkému počasí to celkem proschlo.