Příspěvek
od michal lbc » 05 zář 2012, 01:43
Pro méně náročné kterým to stačí čiste mechanicky bez centrálu:
motorky jsem koupil z GI i s konektorama a plasty na vrakáči cca 600kč, plast pro GII i s tlačítkama i s konektorem a kusem drátů přes poptávku zde na fóru asi 400kč.
vzal jsem středový plast kolem řadičky s tlačítky který má kousek kabelu od zapalovače ke konektoru auta a na něj vše napájel i s vnitřním osvětlením na zapalovač pod plast, pak už jsem jen vyměnil plast, zapojil do originál konektoru auta plug and play a dotáhl pod tunelem, sedačkama a plasty prahů dráty s konektorem na L a P okno, tlustým drátem protáhl kabely zadníma bokama a napojil do motorků na oknech. tlačítka svítí, ovladače fungují, pojistku to nevyhazuje a kdybych se nepiplal s příchytkama na zadní plasty sloupků tak to bylo za 45m hotové.
když už jsem byl v tom tak jsem dodělal osvětlení nohou řidič + spolujezdec-koupil světýlka z palubky-v kastlíku je stejné světýlko jako v přípravě na spodku palubky, napájel dráty na el. piny ve stejné šířce, zatavil tavnou pistolí, protáhl až do zadních boků k osvětlení kufru, tam napájel a u nohou se svítí, s tím že mám přípravu i do zadních boků až budu mít náladu že tam vyřežu díry na koupená světýlka kufru a usadím je, pravděpodobně to vylepším o led strip pásky nalepené na spod sedaček řidič spolujezdec ať je prostřední řada osvětlena.
ještě mi zůstal ovladač i s konektorem a kouskama drátu pro GI-stačí sehnat zadní motorky s konektorem a krycíma plastama.
Galaxy II 2002, 1,9tdi 85kw + chip, Ghia, v přípravě wolf + chrom packet
Scorpio I 1994, 2,9i 24v 147kw, Ghia