Logo
Právě je 06 črc 22, 2:13:16

E-shop https://www.autodiagnostika.jantolak.sk/




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 Autorádio 
Autor Zpráva
Uživatel

Registrován: 13 led 21, 19:44:28
Příspěvky: 4
Auto: Ford Galaxy III 2.0 TDCi 103 kW
Odpovědět s citací
Ahoj, hledal jsem na fóru info, zda již někdo neřešil, ale nenašel jsem, tak zakládám vlákno.
Chtěl bych vyměnit autorádio u Galaxy 2012 viz příloha. Psal jsem na jeden servis, kde mi řekli, že se to nedá vyměnit, protože rádiem se ovládá i klikatizace. Na aliexpressu jsem našel např. tohle

Má prosím někdo s výměnou zkušenosti?

Příloha:
dFXBGZF.jpeg


Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


13 čer 22, 11:43:13
Profil
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 03 lis 07, 17:47:59
Příspěvky: 13118
Bydliště: Pardubicko
Auto: Ford Galaxy III 2.0 TDCi 103 kW r.v.2012
Odpovědět s citací
Vyměnit za jiné rádio se určitě dá. V konkrétním odkazu na rádio co jsi dal je i ovladání klimatizace. Jestli to bude fungovat ? Snad jo když to tam je. :mrgreen:

_________________
Ford Galaxy 2.0 TDCi 103 kW Titánium r.v.08/2012
Seat Alhambra Vigo 1.9 TDI PD 110 kW r.v.12/2005 chip by alpiners2 141 kW


13 čer 22, 15:38:39
Profil Zobrazit autorovy stránky
Uživatel

Registrován: 01 pro 12, 22:46:40
Příspěvky: 231
Auto: Ford Galaxy IV 2018 2.0 155 KW BiTurbo
Odpovědět s citací
Vymenit to jde uplne v pohode :-D je to origo . To s te ciny je smejd co nehraje a za me vypada strasne :mrgreen:
Problem s ovladanim klimy neni :-D :-D


13 čer 22, 20:07:22
Profil
Uživatel

Registrován: 13 led 21, 19:44:28
Příspěvky: 4
Auto: Ford Galaxy III 2.0 TDCi 103 kW
Odpovědět s citací
OK, šmejd z Číny - beru, ale je tady někdo, kdo reálně měnil za něco modernějšího? Kdo poradí, co a kde kupoval?


14 čer 22, 6:16:39
Profil
Uživatel

Registrován: 23 zář 10, 20:23:40
Příspěvky: 184
Bydliště: Praha
Auto: Ford Galaxy III 1.8 TDCi 92 kW r.v.2009
Odpovědět s citací
Obávám se,že to rádio si nebude rozumět s tou klimou,nikde jsem nenašel modul canbus ani případně řidicí kabely. Já jsem rádio měnil již několikrát a rozhodně ne z titulu čínského šmejdu,vždy tam byla uvedena funkce komunikace canbus,a teď poslední rádio má na sobě už i připojený dekoder, v zásadě funkce pal.počítače včetně klimy jdou ovládat z rádia.


22 čer 22, 3:15:40
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 5 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron